Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

Vi har vores eget køkken og et personale, der laver dejlig mad til os hver dag. Vi serverer morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. 

Maden er primært økologisk og laves ud fra bæredygtige principper. Det betyder, at vi kun spiser kød to gange om ugen, men får masser af grøntsager og bælgfrugter. Det er vigtigt for os, at det er synligt for børnene, hvad de spiser, og derfor er der altid noget grønt på tallerkenen, som børnene selv kan tage. 

Vi bruger sukker som et krydderi i maden, når det er nødvendigt for at give en velsmagende mad. Sødet saftevand serveres kun ved helt særlige lejligheder som sommerfest og julefest. 

Ved festlige begivenheder som fødselsdage, opfordrer vi til, at man som forælder medbringer lækkerier som frugtspyd, figenstænger, rosiner, pølsehorn, pizzasnegle eller fødselsdagsboller til uddeling. Vi fravælger kage og lagkage.